(VIDEO)Šibenik: Promocija knjige “Sjeme zla”! Culej-Svim hrvatskim tajkunima sam poslao dopis za financiranje ove knjige, nitko nije ni kune uplatio,ali našao se jedan dobar čovjek koji je imao samo jedan uvjet…

Tko su nalogodavci, a tko ubojice u masakru hrvatskih policajaca u Borovu selu, gdje su danas, zašto nisu kažnjeni i u čemu griješi Republika Hrvatska, govorio je Culej...

promocija knjige-foto-screenshot-youtube

14. lis 2022. U Franjevačkom samostanu sv. Ante Padovanskog u Šibeniku na Šubićevcu u petak, 14. listopada 2022., u samostanskoj dvorani održana je promocija knjige prof. Mate Rupića, pomoćnika ravnatelja Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata, SJEME ZLA. Knjigu je predstavio priređivač knjige Stevo Culej, hrvatski branitelj i bivši saborski zastupnik, u čijoj je vlastitoj nakladi knjiga i objavljena.

U čast dvanaestorici redarstvenika, među kojima je i njegov brat, Stevo Culej, predsjednik Udruge Specijalne policije Domovinskog rata promovirao je svoju knjigu naziva „Sjeme zla” u kojoj otkriva brojne nepoznanice ove ratne jednadžbe.

Trideset godina čekao je da završi s knjigom koja opisuje stradanje njegova mlađeg brata Josipa i još jedanaestorice redarstvenika ubijenih 1991. godine u Borovu Selu.

Tko su nalogodavci, a tko ubojice u masakru hrvatskih policajaca u Borovu selu, gdje su danas, zašto nisu kažnjeni i u čemu griješi Republika Hrvatska, govorio je Culej.

Žalosno je da ova istina koje je ugledala svjetlo dana nije u Šibeniku popraćena većom posjetom slušatelja, ali kako kaže sam Culej ”ima nas dovoljno, jer ni Hrvatsku nije branilo više”. Istina koja oslobađa i boli, očito smeta onima koji je žele ušutkati, ali istina uvijek ostaje i svijetli svima onima koji su stradali za ovu našu lijepu i slobodnu domovinu Hrvatsku. Neka im je laka Hrvatska gruda i vječni pokoj u vječnoj Istini.Promocija knjige “Sjeme zla” biti će upriličena u subotu 15- listopada 2022. g. s početkom u 18,30 sati u dvorani Crkve Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Hrvatskom kraljevskom gradu Kninu.

Pozivnica u prilogu

VEZANE VIJESTI

FOTO-VIDEO: TKO JE BIO “AGENT KOS-a” u Banskim dvorima 7.10.1991… atentat na dr.FRANJU TUĐMANA !?