ZA PUBLIKU PLASTIČNIH CAJKI IZ KOMŠILUKA: Arkan Ceci poklonio medaljon bračnog para iz Vukovara kojeg su ubili njegovi tigrovi!

Nakon što je srpska pjevačica Aleksandra Prijović održala pet koncerata u zagrebačkoj Areni najavljena su i gostovanja drugih srpskih i bosanskih pjevača za nadolazeću nam godinu. Među njima je i Lepa Brena (rođena Fahreta Jahić, udana Živojinović) koja se već pohvalila s dvije rasprodane Arene u hrvatskoj metropoli, a šuška se i o skandaloznom mogućem dolasku najpopularnije srpske pjevačice Svetlane Ražnatović Cece, poznatije kao udovice srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića – Arkana, piše Direktno.hr

Međutim, valja napomenuti kako su neke od zvijezda iz Srbije u prošlosti bile povezane s velikosrpskim režimom koji je izvršio brutalnu agresiju na Hrvatsku. Jedna od najpoznatijih je Svetlana Ražnatović, “umjetničkim imenom” Ceca, udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića – Arkana. Podsjetimo, kako Arkan je bio vođa četničke postrojbe Arkanovaca ili Arkanovih tigrova koji su počinili strašne zločine na području Hrvatske, posebno Vukovara.

Zbog svega navedenog te neoduševljenje dijela javnosti dolaskom srpskih pjevača i pjevačica u Zagreb internetom se ponovno počela širiti priča o događaju u jednoj emisiji uživo u kojoj su upravo sudjelovala dvije navedene pjevačice.

Objavu koja se pojavila na više profila društvenih mreža prenosimo u cijelosti.

“Gostujući u Zvezdama Granda u kojoj je voditeljica bila Fahreta (Lepa Brena), Ceca je imala ogromni medaljon koji se otvara! Nakon hrpe telefonskih razgovora uslijedi jedan specifični!
Dobro veče Ceco! Dobra več! Imate prekrasan medaljon, odakle vam?! Dobila sam ga na dar od muža! Da li bi ga mogli otvoriti i pročitati što piše u njemu? Taj medaljon se ne otvara!”, navedeno je u objavama te se one nastavljaju:

‘Ružo ti si moj najljepši cvijet’

“Zatim joj Fahreta kaže da se otvara i da će joj pomoći da ga otvori (emisija ide uživo, kamerman fokusira medaljon, krupni plan)

Nakon par trenutaka Fahreta otvara medaljon i vidi se slika starijeg bračnog para! Ceca zanijemila, a Fahreta se ceri s onim umjetnim zubima!”

Molio bih da mi pročitate posvetu na desnoj strani medaljona (Ceca se ukipila a Fahreta brže bolje počne čitati).

‘Ružo ti si moj najljepši cvijet voli te tvoj Nikola’!”.

“Glas preko telefona odgovori to je medaljon koji je moj otac poklonio majci Ruži za godišnjicu braka i oboje su ubijeni u Vukovaru!

Tu ga izbacuju iz etera, ide neki glazbeni šou idu dvije tri pjesme uživo… Potom evo opet Fahreta i Ceca, ali bez medaljona kao da ništa nije bilo!”, objavljeno je na društvenim mrežama.