Zelenski: Naći ćemo svaki ološ koji je granatirao naše gradove, naše ljude. Tisuće i tisuće patnji. I Bog neće oprostiti. Ne danas. Ne sutra. Nikada.

– Razmislite o osjećaju nedodirljivosti koji okupatori imaju da unaprijed najavljuju svoja zlodjela! Sve zato što nema reakcije. Ni riječi. Kao da su svi zapadni čelnici danas otišli – rekao je u svom obraćanju...

Volodimir Zelenski

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski obratio se naciji u nedjelju navečer rekavši da će Rusija bombardirati Ukrajinu te je opet kritizirao Zapad zbog sankcija za koje navodi da nisu dovoljne…

Foto-twitter

– Danas je nedjelja oprosta, rekao je jučer Zelenski , ali stotine i stotine žrtava nećemo oprostiti. Tisuće i tisuće patnji. I Bog neće oprostiti. Ne danas. Ne sutra. Nikada. I umjesto oprosta, bit će sudnji dan – ustvrdio je.

Foto-twitter

– Rusija je najavila da će bombardirati našu obrambenu industriju. Većina se nalazi u našim gradovima, a civili su u blizini. To je ubojstvo, jednostavno ubojstvo. I nisam vidio da je danas na to reagirao ijedan svjetski lider niti ijedan zapadni političar. Razmislite o osjećaju nedodirljivosti koji okupatori imaju da unaprijed najavljuju svoja zlodjela! Sve zato što nema reakcije. Ni riječi. Kao da su svi zapadni čelnici danas otišli – rekao je u svom obraćanju.
G.S.