Željko Glasnović: Ćipi je pripremljena klasična boljševička zasjeda koja nalikuje na staljinističke montirane procese

Još jedna emisija “Zatvoreno” u kojoj je vukovarskom branitelju Stipi Mlinariću pripremljena klasična boljševička zasjeda koja nalikuje na najcrnje staljinističke montirane procese. S jedne strane Stipo Mlinarić, koji je oličenje hrvatskog branitelja i glas gotovo 16 000 poginulih branitelja čija su imena upisana na kenotafu iza oltara u crkvi Mati Slobode na Jarunu, a s druge strane pseudoliberal iz stranke Titovih štafetara Dario Hrebak, mentalni jugoslaven i serijski aborcionist Predrag Matić i Ante Deur smokvin list u Odboru za branitelje.

Bio sam član tog odbora klimoglavaca. Izišao sam s jednog sastanka Odbora kad sam shvatio da tamo sjede apologeti komunističkog režima. Nekima smeta 27. slovo hrvatske abecede na plakatu za Vukovar, a ne smeta im rehabilitacija četništva u Srbiji, pa i u Hrvatskoj, ne smeta ih niti zvijezda petokraka pod čijim je simbolom ubijeno više od 110 milijuna ljudi. Jesu li Josip Đakić, Ante Deur ili Predrag Matić rečeni Fred ikada položili vijence na mjestu u Vukovaru na kojem je ubijeno 200 najistaknutijih građana Vukovara u travnju 1945. godine od strane Titovih tifusara?

Trebalo bi apologeta četničkih i komunističkih zločina poput Predraga “Freda” Matića izrijekom zabraniti da se uopće pojavi na državnoj televiziji. Kad započne rečenicu sintagmom “Mi branitelji” trenutačno dobijem PTSP. On, kao navodni branitelj sam je svojim izborom postao član SDP-a koji je direktni nasljednik kriminalne i zločinačke organizacije KPJ koja je najveća kriminalna organizacija u Europi izvan Sovjetskog saveza. Po čemu je taj mentalni jugoslaven kompetentan komentirati o Vukovaru?

Kada je točno klimoglavac Ante Deur pokrenuo bilo kakvu inicijativu za isplaćivanje ratne odštete i za povrat oduzete arhive iz Beograda? Kada je pokrenuo bilo kakvu inicijativu za pronalazak nestalih, za otkopavanje masovnih grobnica po Vukovaru? A član je vladajuće stranke koja je amnestirala komunističke zločine, koja je spriječila povrat nasilno oduzete imovine za vrijeme komunističke vladavine i koja je perfidno spriječila povratak izvandomovinske Hrvatske. I onda on, čovjek bez ikakvog kredibiliteta, kaže Mlinariću – koji je osnovao “Centar dr. Ivana Šretera” da bi zločince priveo pravdi – kako je to paradržavna institucija. Očito je zaboravio za koje ciljeve se borio u DR.

A kao posebno pojačanje pripadnicima Duboke države protiv Mlinarića dolazi i anonimus iz ATJ Lučko. Agitpropovci na Yutelu su mogli pozvati bivše zapovjednike ATJ Lučkog, a ne jednog anonimusa koji iznosi svoje osobno mišljenje o situaciji. Umjesto toga izvlače se citati iz Yutarnjeg lista kao vjerodostojna informacija.

Prije nekoliko godina ta režimska partijska krpa proglasila je Milku Planinc Osobom godine. Ta spodoba, i politička komesarka bila je prisutna na Kočevskom Rogu u svibnju 1945. god. kada su Titovi tifusari zaklali i bacili u jame desetke tisuća hrvatskih i slovenskih vojnika i civila. Kao as iz rukava u emisiji “Zatvoreno” pojavljuje se i Sorošev žetončić Sandra Benčić, članica jedne međunarodne mreže čiji je cilj rušenje suvereniteta nacionalne države.

Sugovornici u “Zatvorenom” predstavljaju anacionalnu povijesno političku grupaciju koja je amnestirala četničke i komunističke zločine za osobne interese. Kroz cijelu emisiju proteže se laž da je Hrvatska ujedinjena u DR. Danas Hrvatska liči na udbaško-komunistički kalifat.

Pojedinci inficirani kriminalnim komunističkim kromosomima preuzeli su medije, kulturni prostor, nevladine udruge i sve državne institucije. Stipo Mlinarić sanjao je neovisnu hrvatsku državu, a probudio se u današnjoj satrapiji koju slobodno možemo nazvati Croslavija, komentirao je Željko Glasnović na facebooku.