Željko Sačić: Naučite već jednom svi vi, prije svega vi štetočinski, protuhrvatski, protubraniteljski, manipulatori, ovaj pozdrav “Za dom spremni” nema nikakve veze sa ustašama…

Nastao je u počecima obrane naše domovine , Države ...Republike Hrvatske, u njenim sudbonosnim danima za njen opstanak..U obrani hrvatskog naroda od velikosrpske agresije na naš,hrvatski narod i našu Državu...

Visoki prekršajni sud 03.06.2020. je velikom većinom donio konačnu odluku o zakonitosti riječi “Za dom spremni” kojim započinje pjesma “Bojna Čavoglave”, Marka Perkovića Thompsona.

Sud je zaključio da u ovom slučaju prekršaja nema.

-VIDEO Dvotrećinska većina sudaca konačno potvrdila: ‘Thompsonovo pjevanje Čavoglava nije prekršaj!’…

Hrvatski suverenist Željko Sačić oštro je reagirao na priopćenje Ustavnog suda koji je u petak priopćio da je pozdrav “Za dom, spremni” “ustaški pozdrav” Nezavisne Države Hrvatske koji nije u skladu s hrvatskim Ustavom.

Oštru reakciju Željka Sačića u cijelosti:

Sramotno je da se i naš..nominalno, hrvatski Ustavni sud…njegov predsjednik Šeparović , opet ,potpuno nepozvan..nekompetentan i štetočinski ..protuhrvatski..protubraniteljski ..manipulatorski -“oglasio”..i potvrdio (po deseti put) da je prije svega ,Politički ,a ne Ustavni sud Republike Hrvatske.. Naučite već jednom svi vi..prije svega..protuhrvati.. ..ovaj pozdrav “Za dom spremni” nema nikakve veze sa ustašama..Nastao je u počecima obrane naše domovine , Države …Republike Hrvatske, u njenim sudbonosnim danima za njen opstanak..U obrani hrvatskog naroda od velikosrpske agresije na naš,hrvatski narod i našu Državu..Sramotna je i potpuno neprihvatljiva..povijesno neodrživa , vaša mržnja prema hrvatskoj Žrtvi ..prolivenoj krvi mladića,hrvatskih ratnih Heroja koji su tada ..pod tim legalnim znakovljem HOS-a branili slobodu i nezavisnost ,opstanak Hrvatske…G. Šeparoviću..ja sam svjedok tog ratnog vremena..momci koji su tada nosili to znakovlje i pozdravljali se tada sa tim ratnim pozdravom – nisu bili ustaše..ali su nas branili i obranili od četnika i tzv.JNA..No..očito je..ni danas se ne mogu obraniti..od..”našeg “Ustavnog suda. Shvatite vi….ranih devedesetih nisu slobodu,nezavisnost..suverenitet i ustavni , demokratski poredak Republike Hrvatske branile “ustaše”..već – hrvatski narod , kojeg je predvodilo demokratski izabrano državno ,političko i vojno, ratno pobjedničko vodstvo.

 

M.M. / Braniteljski portal