ZNA LI NETKO ZA NJIH? Danas 13.7.2021. Upravo u ličkim šumama-foto u 17:17-sati!

Negdje u ličkim šumama...

Foto-facebook-saborski zastupnik Hrvoje Zekanović

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović na svom je facebooku objavio fotografiju migranata koji se slobodno šeću Likom…

Napisao je ,

Upravo u ličkim šumama 17:17 13.7.2021.

Smatrajući kako je objava saborskog zastupnika i predsjednika jedne stranke istinita, ovu smo fotografiju objavili ne želeći izazivati nikakve neugode nikom, ali smo svjesni da se upravo prelazak “poznatim” rutama migranti prebacivaju u Hrvatsku te tako nastavljaju dalje.

Naime, Braniteljski portal vrlo često dobiva dojave od svojih čitatelja kao i poneke foto o istim slučajevima. No, to nismo htjeli objavljivati jer bi oni koji su zaduženi za to i koji pomno prate što objavljuje upravo Braniteljski portal , koje su objave točne a koje nisu odmah proglasili LAŽNOM VIJESTI ILI FAKE NEWS. Ali sad kad ovu foto objavljujemo , smatrajući kako jedan zastupnik u Hrvatskom saboru ne širi fake news, upravo stoga što mnogi več dobro znaju da migrantske rute kojima se kreću migranti postoje i lakomoguće, zbog širine i dužine granice, “nisu sve dobro pokrivene”.

Foto-facebook-saborski zastupnik Hrvoje Zekanović

Vjerujući kako je i ova grupa “migranata” pod kontrolom hrvatske policije i svih onih koji su zaduženi za sigurnost Hrvatske granice, želimo svima dati do znanja da se tu ipak nešto događa, daleko od očiju i ušiju svih hrvatskih građana. Da , događa se.

D.K.