DEŽULOVIĆ MILANOVIĆA NAZVAO “TZV. PREDSJEDNIKOM TZV. REPUBLIKE HRVATSKE”

Dežulović, snimka zaslona N1

U UVALI Vruja pokraj Makarske danas je počelo rušenje bespravno izgrađenih objekata koje je izgradio poduzetnik Stipe Latković. Tom su se prilikom u Vruji okupili aktivisti, građani koji su godinama upozoravali na bespravnu gradnju u uvali. Jedan od njih je i bivši Feralovac Boris Dežulović, koji danas uglavnom piše za beogradske medije, a koji je rekao da već 21 godinu traje taj “zulum”.

“Jedan od najljepših komadića Lijepe Naše je okupiran i pretvoren u SAO Vruju. To je državno vlasništvo koje je okupirano. Bez aktivizma ovih mještana – a to nisu nikakvi balvan-revolucionari kako kaže tzv. predsjednik tzv. RH – nego obični ljudi, mještani. Oni su, eto, oslobodili SAO Vruju”, rekao je.

“Krenuli su bageri slobode prema SAO Vruji i čekamo oslobođenje”, dodao je Dežulović.

Napomenuo je da Vruja poput ove ima na tisuće u Hrvatskoj.

Pretpostavlja, kaže, kako je Latković to sve namijenio za svoja druženja s političkim sponzorima. “A znamo tko su to, bivši predsjednici vlada i predsjednik. Na dan kad se oslobađa posljednji okupirani dio Hrvatske predsjednika Milanovića nema. Vjerojatno sa svojim prijateljem Latkovićem gleda ovo i kuka kako se ruši nešto što je pošteno izgrađeno”, zaključio je.

Ostaje pitanje, može li Dežulović i dalje biti državljanin “takozvane” države, ili mu treba omogućiti da bude samo i jedino državljanin neke države koju ne smatra “takozvanom?”