FOTO-VIDEO -VELIČANSTVENA POBJEDA HRVATSKOG GOROSTASA: MIOČIĆ JE PONOVNO UFC-OV PRVAK! STIPE BRUTALNO NOKAUTIRAO DC-A Cormier je dobio takve batine da će ih pamtiti cijeli život!

STIPE MIOČIĆ PONOVNO JE SVJETSKI PRVAK UFC-ove TEŠKE KATEGORIJE!!!

STIPE MIOČIĆ PONOVNO JE SVJETSKI PRVAK UFC-ove TEŠKE KATEGORIJE!!!

ČETVRTA RUNDA

Prva minuta četvrte dionice protekla je bez pravih napada. Stipe je možda i izgubio prve tri runde i morat će napasti, no uzima vremena i čeka pravu priliku. Ulaskom u drugu polovicu rundu napokon kreće Miočić u napade i pogađa. No, Cormier ponovno pronalazi svoj ritam i vraća s nekoliko svojih preciznih pogadaka, što nije naštetilo Miočiću.

Prebacuje se Miočić na udarce u tijelo, mijenjajući taktiku i tadCormier vidno usporava. Odmah potom slijedi Stipina serija udaraca u jetru i bolan izraz na licu Cormiera.Miočić je Cormieru u kratkom roku zadao 14 udaraca u tijelo i u predjelu jetre , a potom slijedi salva strašnih udaraca i Stipe kreće kao pravi prvak. Slijedi serija udaraca , najprije kroše u bradu a potom serija žestokih udaraca i Daniel Cormier je na podu,sudac Herb Dean uskače među borce i prekida borbu.Stipe je novi -stari prvak UFC-a! Pojas je ponovo oko Stipinog struka!

STIPE MIOČIĆ PONOVNO JE SVJETSKI PRVAK UFC-ove TEŠKE KATEGORIJE!!!

TREĆA RUNDA

Negdje tijekom druge runde, Miočić je primio namjerni ubod prstom u oko i na početku treće se da primijetiti kako mu to stvara probleme. Ova runda u prve dvije minute nije donijela previše akcije i borci nakon toga završavaju u novom klinču. Pri izlasku iz klinča dobar udarac Miočića. Siromašnije su razmjene u ovoj rundi i većinom radi direkt. No, minutu i pol prije kraja runde Miočić ruši Cormier i seli borbu na pod. Ustao se ipak DC vrlo brzo, no Miočić sad radi pritisak. Do drugog rušenja nije uspio doći i posljednja minute treće runde donosi novi boksački okršaj. Cormier pogađa bolje i šteta na licu Stipe Miočića itekako je vidljiva. Na kraju runde novi udarcima, no danas su čini se oba borca odlučila kraj dočekati na nogama.

DRUGA RUNDA

Ulaskom u drugu rundu nije se primijetila šteta koju je Miočić primio u prvih pet minuta. Borac iz Clevelanda je ofenzivniji, a krajem prve minute nakon pogađa prve prave udarce u borbi. Nakon minute i pol kreću ozbiljne razmjeene na sredini kaveza i Cormier je nekoliko puta ozbiljno pogađen i uzdrman. Ipak, oporavio se i sad je on taj koji Miočići nanosi štetu sjajnm desnim krošeom. Točno na sredini runde, borci su u klinču. Pri izlasku iz istog Stipe radi direktom na koji odlično veže. Cormier prima nevjerojatne udarce i čak uspijeva pogađati iz kontre. Publika može uživati u nevjerojatnoj borbi gdje se dva najbolja teškaša svijeta pogađaju preko granica normalne izdržljivosti. Opaka dva udarca Cormier pri ulasku u posljednju minutu, no i to Stipe izdržava i nastavlja se kretati prema naprijed. Jednu od najboljih teškaških rundi ikad Cormier je završio udarcem nogom u tijelo.

PRVA RUNDA

Cormier otvara low kickovima kojima pokušava Miočića izbaciti iz balansa. Ipak, to je blo sve što smo vidjeli u prvoj minuti, budući da su oba borca otvorila opreznije. Krenuli su ipak nakon toga udarci, a tijekom tih razmjena Cormiera pogađa nekoliko odličnih Stipinih  krošea.

Izlaskom iz druge minute, Cormier je podigao Miočića i snažno ga bacio na pod te se našao u gornjoj poziciji. Do kraja runde Cormier je ostao u gornjoj poziciji, pogodio je nekoliko dobrih udaraca, no do posljednjih pola minute nije napravio konkretniju štetu. Onda kreće serije teških udaraca koje je Miočić primio i dobro podnio. Nije Cormier završio borbu, no ovu rundu je svakako osvojio.

06:37 U kavez je ušao i Daniel Cormier, krenula je najava legendarnog Brucea Buffera

06:29 Na razglasu je pušten Machine Gun Kelly, što znači da je Stipe Miočić krenuo prema kavezu po vraćanje titule UFC-ovog prvaka teške kategorije.

06:25 Nakon što su prije njih fantastične borbe odradili Nate Diaz i Anthony Pettis, odnosno Paulo Costa i Yoel Romero, Daniel Cormier i Stipe Miočić spremni su krenuti prema UFC-ovom kavezu.

U sunaslovnoj borbi priredbe u Anaheimu, Nate Diaz savladao je Anthonyja Pettisa sudačkom odlukom nakon tri runde. Odradio je mlađi Diaz borbu u kojoj se uopće nije moglo primijetiti kako je tri godine bio izvan borbi te je slavio uvjerljivo i bez ikakve dvojbe.

Prvu od glavne tri borbe priredbe odradili su Paulo Costa i Yoel Romero. Nakon fantastičnih 15 minuta slavio je Brazilac jednoglasnom odlukom sudaca.

Stipe Miočić i Daniel Cormier u dvoranu su stigli oko 4 sata i 30 minuta

Dočekali smo i taj dan. Stipe Miočić ući će u kalifornijskom Anaheimu u Octagon i odraditi borbu protiv Daniela Cormiera. 13 mjeseci nakon što mu je isti borac oduzeo titulu UFC prvaka teške kategorije, hrvatsko-američki borac iz Clevelanda ima priliku isti pojas vratiti. No, ovog puta ulog je veći, ovog se puta oni bore za ugled i ostavštinu. Meč možete pratiti UŽIVO od 05.30 sati…

D.J.