(FOTO) Hrvatski borac Stipe Brčić osvojio turnir, ali i ugovor s poljskim gigantom KSW-om!…

Brčić je u profesionalnoj karijeri trenutno na omjeru od osam pobjeda i jednog poraza, a trijumf na ovom turniru osigurao mu je ugovor s poljskim gigantom KSW-om...

Stipe Brčić pobjednik je turnira koji se u subotu u dvorani düsseldorfskog UFD GYM-a održao na četvrtom izdanju Elite MMA Championshipa…

Hrvatski borac iz bantam kategorije prvo je jednoglasnom sudačkom odlukom (20-17, 20:18, 20-18) u polufinalu svladao Kewina Jacquesa Rangela i tako izborio finale i meč s Talijanom Luom Iovineom koji je prethodno nokautirao Kenjija Bortoluzzija, donosi fightsite.

Brčić je u finalnom meču pretrpio nekoliko ozbiljnijih udaraca, ali i potom izvukao sve iz sebe te aperkatom u drugoj rundi uzdrmao Iovinea. Čim je ugledao priliku, Stipe je sa svime što je imao navalio na talijanskog borca. Jednom kada se meč preselio na pod, Brčić je udarcima natjerao svog suparnika da mu prepusti leđa i otvori prostora za ‘rear-naked choke’ kojim je i završio borbu.

Brčić je u profesionalnoj karijeri trenutno na omjeru od osam pobjeda i jednog poraza, a trijumf na ovom turniru osigurao mu je ugovor s poljskim gigantom KSW-om.

View this post on Instagram

Checkmate

A post shared by Stipe CHECKMATE Brčić (@stipe_brcic) on

D.J.