KRAPINSKI VITEZOVI! U Tjednu kajkavske kulture, u petak, 13.rujna 2019. u Krapini se obilježava sjećanje na petoricu poginulih branitelja iz Krapine…

Program počinje polaganjem vijenca i prigodnom molitvom kod Križa na mjesnom groblju u Krapini. Molitvu će predvoditi krapinski župnik vlč. Davor Štuljan...

U Tjednu kajkavske kulture, u petak, 13.rujna 2019. će se u Krapini obilježiti sjećanje na petoricu poginulih branitelja iz Krapine.
Program počinje polaganjem vijenca i prigodnom molitvom kod Križa na mjesnom groblju u Krapini. Molitvu će predvoditi krapinski župnik vlč. Davor Štuljan.
Nakon toga, u 18 sati ,na igralištu kod Srednje škole Krapina, biti će Prvi memorijalni turnir u malonogometu naziva:”Krapinski vitezovi”. Prije natjecateljskoj dijela biti će odigrane revijalne utakmice između ekipa Tigrova , Policijske uprave Krapinsko-zagorske, ekipe Gromova i ekipe Udruge hrvatskih branitelja Krapina.
Malonogometni turnir je otvorenog tipa, prijave ekipa su moguće na e-mail: uhb.krapina@gmail.com ili na mob. 098 531 459.
U prvoj godini sjećanja, obilježava  se sjećanje na  dvojicu Tigrova Stjepana Haraminu i Ivicu Krepelnika ,dvojicu pripadnika MUP RH Nikole Markovine i Tomislava Stubičara i  pripadnika Gromova Miljenka Zaplatića.”
Mladen Ptičar