Ministar obrane RH Krstičević i načelnik Glavnog stožera OSRH Šundov,uputili brzojave sućuti obitelji preminulog pripadnika OS RH u Litvi…

Poštovana obitelji, iako znam da u ovom trenutku ne postoje riječi kojima bih mogao ublažiti vašu bol, znajte da smo uz Vas."...

fah

-Načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov uputio brzojav sućuti obitelji preminulog pripadnika OS RH u Litvi.

“Poštovana i draga obitelji,

Duboko sam dirnut tužnom viješću o preranoj smrti Vašeg supruga, oca i sina, cijenjenog pripadnika Oružanih snaga, uzornog kolegu i dragog prijatelja. U svoje ime i u ime svih pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, izražavam najiskreniju ljudsku sućut.

U ovom trenutku Vaše neizmjerne boli teško je naći riječi utjehe, no znajte da niste sami. Naše misli i molitve su s Vama i Vašom obitelji.

Uz izraze najdublje sućuti”, napisao je načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov…


-Ministar obrane Krstičević uputio sućut obitelji preminulog pripadnika OS RH u Litvi

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević uputio je izraze sućuti obitelji preminulog pripadnika OS RH u Litvi.

“Poštovana ožalošćena obitelji,

u ovom iznimno teškom trenutku želim Vam u svoje ime i u ime svih djelatnika Ministarstva obrane i pripadnika Oružanih snaga RH, izraziti iskrenu i duboku sućut zbog preranog odlaska Vašeg supruga i oca.

Teški su trenutci kada gubimo one koji su nam bili oslonac i uzor, ali oni ostaju zauvijek u našim molitvama i mislima.

Poštovana obitelji, iako znam da u ovom trenutku ne postoje riječi kojima bih mogao ublažiti vašu bol, znajte da smo uz Vas.”, napisao je Damir Krstičević.

M.M.