ŠTO JE OVO KATOLICI? OVO TREBA MAKNUTI! NE NASJEDAJTE NA SOTONISTIČKE PODVALE!!(VIDEO)PAZITE ŠTO STAVLJATE U KUĆE ZA BOŽIĆ -AGRESIVNIM MARKETINGOM SOTONISTI ŽELE UBITI ISUSA -BOGA-MARIJU I JOSIPA (SVETU OBITELJ!)

NE NASJEDAJTE NA SOTONISTIČKE PODVALE!!

U hrvatskoj koja se oko 85 % građana izjasnilo da su Jatolici ove spodobe stoje usred Zagreba i Hrvatske i ovo bi kao “trebalo” predstavljati Božić u Hrvata-NE-ovo treba maknuti i staviti Jaslice sa Svetom obitelji-

Nedavno je EU pokušala provući dokument od 30 stranica samo kako bi u svojim procesima omalovažavanja Svete obitelji provukla da se ne spominje riječ Božić, Marija, Josip i tako redom. Željeli su to uraditi, ali su nakon burnih reakcija “privremeno” odustali te su na kraju samo povukli dokument, o čemu je Braniteljski portal prvi u Hrvatskoj pisao.

Sad nam pred Božić podvaljuju , žestokim i dobro plaćenim marketingom figurice orašara i nekakvih izobličeno devijantnih spodoba koje nemaju nikakve veze sa našim tj kršćanskim tradicijama…Stoga apel svim kršćanima, katolicima i svim drugima; ne nasjedajte na sotonističke idiotarije koje nam guraju  po raznim blještavim policama sa istaknutim figuricama onih koji ne vrijede niti išta znače za naš Božić…Oni će i nadalje ustrajavati, a što je direktno povezano sa Istambulskom konvencijom koju je potpisala i ova Hrvatska vlast, te nam tu konvenciju podmetnula kao zaštitu nad ženama što je u potpunoj suprotnosti sa samim sadržajem te konvencije. To su sotonističko-dugotrajni procesi kojih se svi oni ne odriču tek tako i budite sigurni da će sve uraditi samo kako bi omalovažili katoličku vjeru , naše tradicionalne običaje posebno u Hrvatskoj, za koju je sv. papa Ivan Pavao II davno rekao da je predziđe kršćanstva u Europi…

U Hrvatskoj koja se oko 85 % građana izjasnilo da su Katolici- ove spodobe stoje usred Zagreba i Hrvatske i ovo bi kao “trebalo” predstavljati Božić u Hrvata-NE-ovo treba maknuti i staviti Jaslice sa Svetom obitelji-Na Božić slavimo Isusa i Svetu obitelj
Na pamet mi pade propovijed jednog našeg katoličkog dobroga Svećenika, koji reče između ostalog;
U i po našoj Državi Hrvatskoj, “može svatko PIŠATI KAKO GOD,I KUDA GOD HOĆE”.

 

NE NASJEDAJTE NA SOTONISTIČKE PODVALE!!

PAZITE ŠTO STAVLJATE U KUĆE ZA BOŽIĆ -AGRESIVNIM MARKETINGOM SOTONISTI ŽELE UBITI ISUSA -BOGA-MARIJU I JOSIPA (SVETU OBITELJ!)
Prilog RTV Herceg Bosne otvara temu oko raznih ukrasa i kiča koji se žele povezati uz Božić. Tako se agresivnim marketingom raznih korporacija i prodajnih lanaca nudi nekakav ORAŠAR i tome slično. Sve se čini kako bi Isus bio sporedan! Pogledajte kratki prilog i ono što smo rekli. Slavimo Isusovo rođenje a ne ORAŠARA… Dosta nam je ratovanja, želimo, mira, zdravlje, blagoslov svih Hrvatskih građana. ✌️🇭🇷 Isus i jaslice…Sveta obitelj!!

Hrvatske Božićne pjesme su najljepše pjesme i slavljenje Isusa na svijetu!ž

POGLEDAJTE VIDEO

L.K.

Običaj da se u crkve postave jaslice, sa figurama koje dočaravaju siromašne uvjete staje u kojoj je Isus Krist rođen, potječe iz 13. st. Takve jaslice Svete obitelji u svojim domovima za Božić imaju i kršćanski  vjernici. Prve jaslice napravio je Sveti Franjo Asiški 1223. godine.
Orašari nemaju veze sa Hrvatskom tradicijom štovanja Božića .
Ovo je samo teror nad kršćanskom Svetom obitelji!

VEZANE VIJESTI

FOTO Ovo je žena koja je predložila da se u EU ne koristi riječ Božić i još mnogo tog. “Dalli mora odstupiti”!?