Utorak, 23. srpnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Ptice rugalice u Saboru RH

Foto:Pixabay

 

Na današnjem zasjedanju Sabora RH na kojemu su predstavljeni novi ministri vladajuće većine HDZ i DP, oporba ujedinjena i s lijeva i s desna napadala je Vladu i Plenkovića kako se pri formiranju ove Vlade dogodila prevara birača pri čemu su glavnim krivcima označavali predstavnike DP u Vladi.

Razočarana oporba u Saboru RH

Jako je zanimljivo bilo slušati zastupnike oporbe kako pjene,kako kolutaju očima,kako škrguću zubima,kako su konsternirani,nemoćni,nezadovoljni,neki pak apatični, bezvoljni, bezidejni, anemični, jednolični, pa čak i dvolični(što nije neka novost za mnoge od njih), dok su neki bezlični premda su navukli maske cinizma na svoja prijetvorna, pokisla i pokvarena lica, izmučena i ispijena unatoč vidljivim tragovima makeup-a od stalne konzumacije razno-raznih opijata, ili u blažem slučaju alkohola, no svi ujedinjeni u namjeri pomutiti slavlje izbornih pobjednika koji su ih osujetili u namjeri osvojiti vlast i vratiti Hrvate u neka davna ,crna i prokleta vremena po istinski, domoljubni i Katolički Hrvatski narod.

Ovdje uopće nisu u tolikoj mjeri interesantni zastupnici stranke Možemo ni SDP koji su davno pokazali svoje pravo lice iz kojeg, iz svake pore viri zločinačka zvijezda petokraka koju slave i hvale unatoč tome što je jednako kao i svi drugi totalitarni sustavi osuđena od Vijeća EU u nekoliko njihovih Rezolucija.

Zastupnici Mosta kao čardak ni na nebu ni na zemlji

Ovdje su interesantni zastupnici Mosta a poglavito neki otpadnici iz DP poput zastupnika Josipa Jurčevića koji je upravo s liste DP ušao u Sabor RH a koji nije htio podržati novu Vladu u koju je ušao DP, koji često izgledaju kao čardak ni na nebu ni na zemlji.

Upravo zbog njega i takvih zastupnika potrebito je dati određena pojašnjenja njemu i svim drugim zastupnicima koji kritiziraju DP kako su izdali svoje birače koalicijom s HDZ, jer nisu dobili ništa što su tražili prije izbora a poglavito imajući u vidu njihova predizborna obraćanja kako su Plenković i HDZ uništili Hrvatsku te kako ih treba kazniti i smijeniti s vlasti.

DP nije mogao nikako u koaliciju s Možemo i SDP

Ako uzmemo kao pravilo broj jedan , sto i tisuću puta tisuću i jedan kako DP kao izrazito desna, Katolička i domoljubna stranka ni u kojem slučaju nije smjela napraviti nikakvu predizbornu a ni postizbornu koaliciju s Možemo i s SDP tko i što ostaje njima ukoliko žele biti dio vladajuće većine u RH i pokušati mijenjati stvari u RH nabolje kako su to i obećavali prije izbora?

Ukoliko netko nije shvatio ili svario zašto s te dvije stranke DP nije smio ni u kojem slučaju koalirati red je i to pojasniti:

Grijesi Možemo i SDP

Možemo su direktne sluge sotone koji cijeli svoj program koncipiraju na ukidanju, dokidanju, obezvrjeđivanju, umanjivanju i izrugivanju Bogu i Božjim zakonima i tu je sva priča završena ukoliko uzmemo zdravo za gotovo kako se u Hrvatskoj preko 80% stanovnika izražavaju kao Katolici. Osim toga članovi i predstavnici Možemo su u ogromnom dijelu pravni, ideološki pa čak i biološki slijednici četnika koji su 07.svibnja 1945.godine ušli u Zagreb i zajedno s partizanima načinili nezapamćene zločine nad nevinim Hrvatima Zagreba i okolice te im opljačkali i oduzeli svu pokretnu i nepokretnu imovinu koju ti isti Možemovci imaju u posjedu i vlasništvu i dan-danas.

SDP je pravni, ideološki pa čak i biološki slijednik SKJ ili KPJ čiji partizani su načinili nezapamćene i nikad procesuirane zločine na Križnom putu na kojem je svirepo pobijeno preko 500 000 nevinih Hrvata, Branitelja, staraca, žena i djece, svećenika i časnih sestara, dok je njih barem toliko pozatvarano po njihovim zloglasnim kazamatima diljem zločinačke SFRJ u kojima su mnogi od njih ostavili svoje kosti.

Cifra Hrvata koji su pobjegli od odmazde tih zlikovaca je također ogromna, a danas se procjenjuje kako Hrvata diljem svijeta ima čak pet milijuna koji vuku podrijetlo i korijene iz Hrvatske.

Nitko od predstavnika SDP se nikada nije javno pokajao i zatražio oprost od hrvatskog naroda za te zločine osim pokojnog Zdravka Tomca njihovog istaknutog predstavnika, da bi neki poput njihovog bivšeg zastupnika SDP u Saboru RH Nenada Stazića u Saboru RH izjavio kako je „Tito šlampavo uradio posao na Križnom putu“.

Vlada RH na čijem je čelu bio Zoran Milanović je najgora Vlada u povijesti moderne RH

Upravo zbog tih razloga iznad svega , kao i poradi toga što je SDP već bio na vlasti kad im je Predsjednik Vlade bio sadašnji predsjednik RH Zoran Milanović, a koja Vlada je proglašena kao najlošija Vlada u povijesti moderne Hrvatske, a da ne zaboravimo kako je upravo ta Vlada preko svog tadašnjeg ministra u MUP RH Ranka Ostojića progonila 100% RVI u Savskoj ulici, kako se njihov ministar branitelja Fred Matić izrugivao s njima i napadao ih na svakom koraku, dok danas iz EU Parlamenta u koji je ušao riga vatru i širi sotonističke i protu Božje ideje što pas s maslom ne bi probavio, ili pak kada je ta Ostojićeva „milicija“razbila glavu hrvatskom branitelju u Vukovaru koji je razbijao ćirilične ploče od čega je on umro,itd.itd.itd.,nakon čega nikakva koalicija s njima nije smjela niti mogla doći u obzir pri sklapanju vladajuće većine u Saboru RH.

Konačno što se drugo moglo dogoditi osim koalicije HDZ i DP?

Ukoliko se opet uzme zdravo za gotovo kako HDZ nikada ni u kojoj varijanti ne bi sklopio vladajuću većinu s SDP nikakva druga koalicija ne bi mogla dobiti 76 ruku jer matematika nema milosti.

Stvaranje nekakve manjinske vlade je smijurija i najveća glupost za koju su se utopljenici iz Možemo i SDP hvatali kako bi se dočepali vlasti po bilo koju cijenu, gdje bi čak ponudili DP sve što bi im srce željelo,a li oni su to odbili na čemu bi im svi oporbeni zastupnici s desna trebali biti do kraja života zahvalni a ne ih napadati i neosnovano blatiti.

Napadati i blatiti DP zbog koalicije s HDZ bilo s lijeva ili desna je najveće licemjerstvo, dvoličnjaštvo i farizejstvo bez presedana u modernoj Hrvatskoj.

Blaćenje DP je bez ikakvog utemeljenog osnova

Ukoliko nije bila moguće sklapanje nikakve koalicije u RH imajući u vidu ove gore navedene matematičke kombinacije kao jedina moguća opcija ostali su novi izbori u kojima se ništa značajnije ne bi promijenilo osim što bi HDZ dobio koji mandat više a DP koji manje i nastupila bi nezapamćena ustavna kriza u RH na koju su izgleda bili spremni SDP-ovci i Možemo-ovci jer su bili svjesni da se ne mogu ni na koji način dočepati vlasti pa su stoga bili spremni i proizvesti tu ustavnu krizu na koju su na veliku žalost bili spremni i mutivode iz Mosta i drugih oporbenih stranaka što ni u kojem slučaju nije u interesu RH a ni njenih stanovnika.

Što se tiče sklapanja koalicionog sporazuma DP i HDZ tu se direktno umiješala Božja ruka koja je vodila ruke potpisnika tog sporazuma kako bi Hrvatska prodisala, propupala, vratila nadu i osmijeh na lice umornih i obezglavljenih Hrvata koji decenijama čekaju promjene na mnogim poljima. A konstatacije pojedinih desnih oporbenih zastupnika kako je DP izgubio znatan broj zastupničkih mjesta u Saboru jer nije napravio predizbornu koaliciju s Mostom i drugim strankama desne provenijencije ostavljamo ovaj put po strani, jer je taj problem proistekao iz taštine mnogih takvih zastupnika na koje bi svi oni zajedno i pojedinačno trebali dati odgovor njihovim biračima,a neke odgovore na ta pitanja smo već i dobili od njih.

No, činjenica je kako bi oni svi zajedno dobili znatno više zastupničkih mjesta te bi time bili značajniji faktor i imali bolju pregovaračku poziciju pri sklapanju većine , opet s kime drugim nego s HDZ-om.

No, to su sve priče šta bi bilo kad bi bilo. Ovdje govorimo o zatečenom stanju nakon izbora.

DP je potpisanim sporazumom dobio značajna ministarstva

DP je potpisanim sporazumom dobio upravo najznačajnija ministarstva preko kojih će se postupno vraćati život u Hrvatsku, i pri tome nitko neće moći te ministre i DP zaustaviti u toj inicijativi jer su to ministarstvo demografije, gospodarstva u kojemu je resor poljoprivreda koje oni kontroliraju preko kojih Hrvatska može postati onakva kakvu su je njeni domoljubi željeli u I svjetskom ratu, nakon njega, u II svjetskom ratu, poraću, Domovinskom i nakon njega.

Sumnje tih oporbenih sumnjivaca kako će se Plenković i HDZ-ovci iz prikrajka lukavo smijuljiti DP-ovim ministrima i zastupnicima nema nikakvog uporišta jer je DP upravo na takvim programskim načelima i došao na diobu vlasti te potpisao koalicioni sporazum od kojeg nema odstupanja i koji sporazum će i HDZ morati poštivati zajedno s Plenkovićem inače će HDZ izgubiti rejting koji nikada neće moći povratiti ukoliko izigra taj sporazum.

Prigovore, podmetanja, objede, uvrede, vrijeđanja, laži, neistine, poluistine ,montirane političke procese, svih vrsta od strane oporbenih zastupnika predstavnici novoformirane Vlade RH neće moći izbjeći u naredne četiri godine, ali ono što također neće moći izbjeći je nagrada koju će im za učinkovitost i izvrsnost u rezultatima udijeliti Hrvati koji vjeruju u njih unatoč neosnovanim i zlonamjernim potezima oporbe.

I umjesto da im ta oporba bude vjerni suradnik, desna ruka u oživotvorenju njihovih programskih ideja koje Hrvatskoj vraćaju nadu u život kakav svi njeni stanovnici priželjkuju ta ista oporba ništa drugo ne zna doli lajati na mjesec bez veze premda za to neće dobiti ništa osim etiketa dvorskih luda koji se svakome rugaju a kojima se svatko ruga poput ptice rugalice iz jedne pjesme.

Živi bili pa vidjeli!

Vlado Marušić/Braniteljskiportal.ba

Najnovije

Akademik Krešimir Pavelić: Skandalozni raspored cijepljenja djece za 2024. godinu

Foto:Pixabay   U posljednjih nekoliko dana u javnost je prodrlo nekoliko zabrinjavajućih činjenica, podataka i izjava uglavnom američkih zdravstvenih dužnosnika. Riječ je o aferama povezanih s cjepivima...

U Hrvatskoj raste broj stanovnika, ali stari problemi ostaju neriješeni

Foto:Screenshot/HRT   U prošloj i pretprošloj godini u Hrvatskoj je zabilježen rast broja stanovnika - pokazuju podaci Eurostata. Više je onih koji se useljavaju u našu zemlju...

Biblijska poruka 23.7.2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Sveta Brigita Švedska – velika mističarka i obnoviteljica Crkve

Foto:Radiopostaja Mir Međugorje   Iv 15, 1-8 Reče Isus svojim učenicima: »Ja sam istinski trs, a Otac moj — vinogradar. Svaku lozu na meni koja ne donosi...

Obilježena 33. obljetnica pogibije 13 hrvatskih branitelja: Neprijatelj ih dočekao u zasjedi

Foto:Facebook/Arhiva   Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća podno spomen-obilježja na tzv. Privlačkom putu u vinkovačkoj gradskoj četvrti Mirkovci, u ponedjeljak je obilježena 33. obljetnica pogibije 13...

Jeličić: Hrvat sam i nacionalist, želim i da moja djeca znaju da su Hrvati

Foto:Screenshot   Joško Jeličić poslao je poruku svima koji ga nazivaju ekstremnim desničarom, poručivši im da se smatra nacionalistom i Hrvatom. Rekao je kako nikada neće...