Ugledni talijanski list u samo tri riječi rekao što misli o Rebiću: Evo što su napisali

POHVALNO...

Ante Rebić-foto-twitter

Unutra je, gladan je, što pomaže timu u teškim trenucima – rekao je Pioli o Rebiću nakon susreta…
Hrvatski napadač Ante Rebić bio je strijelac za Milan u 1-1 remiju na gostovanju kod Juventusa u derbiju 4. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Ante Rebić odigrao je cijelu utakmicu za Milan, poravnao je na konačnih 1-1 u 76. minuti glavom s pet metara spustivši u mrežu korner Tonalija.

Juventus je poveo na samom početku utakmice, u 4. minuti i to iz protunapada nakon kornera Milana. Morata je nakon brzog iznošenja lopte izašao sam pred Maignana i rutinski ga svladao.

Nakon što je izjednačio na 1-1, Rebić je u 83. minuti imao priliku i dovesti Milan u vodstvo, ali je pucao preko grede. – Svaki dan mu odajem priznanje, ima veliki intenzitet i kvalitetu.

Igra u svim ulogama, pomaže nam posebno kad nema Ibre i Girouda. Ima važne igračke kvalitete kako u igri, tako i u prekidima, jer je odličan u skoku.
Rebić je poput bicikliste koji u dugoj utrci sjajno kombinira kvalitetu i intenzitet. Unutra je, gladan je, što pomaže timu u teškim trenucima – rekao je Pioli o Rebiću nakon susreta, a hvalu nisu štedjeli niti talijanski novinari.

U samo tri riječi, Gazzetta je poslala veliku poruku hrvatskom napadaču:

“Rebic coma Ibra”, stoji u naslovu uglednog lista. Ili u prijevodu: “Rebić kao Ibra”.

D.J.