VIDEO: Za ovaj srpski zločin nitko nije odgovarao!…7. studenoga 1991. Bizovac – zločinačka JNA posijala smrt u mirnom slavonskom mjestu

U ovom srpskom i agresorskom terorističkom napadu, za koji do danas nitko nije odgovarao, poginulo je 9, a ranjeno 24 mještana...Među poginulima bio je i jedanaestogodišnji dječak...

foto-screenshot-youtube
foto-screenshot-youtube

Tijekom Domovinskog rata, 7. studenog 1991. zrakoplovi zločinačke JNA su, bez ikakva povoda, oko podneva raketirali i bacili teške “krmače” na Bizovac, točnije Bizovačke toplice, robnu kuću u središtu mjesta i više obiteljskih kuća u Kolodvorskoj ulici.

U ovom srpskom i agresorskom terorističkom napadu, za koji do danas nitko nije odgovarao, poginulo je 9, a ranjeno 24 mještana.

Među poginulima bio je i jedanaestogodišnji dječak.

Bizovac, na putu iz Osijeka prema Našicama, poznato je termalno središte pod imenom „Bizovačko toplice“ i nije bilo nikakvog povoda za ovakav zločinački napad na civile. JNA je čak gađala i hotel Termiu i promašila ga, ali je od detonacije i siline pritiska na ulazu u hotel poginuo jedan muškarac. U drugom napadu sat vremena kasnije raketiran je i kolodvor.

Još jedan zračni napad agresorske jna dogodio se u 15, 30 sati na sam centar u Bizovcu gdje su bili samo civili…u tom podmuklom i ratnozločinačkom raketiranju poginulo je 7 ljudi (civila) a 24 osobe su ranjene. Među poginulima je bio i 11 godišnji dječak…O ovom ratnom zločinu nad mještanima Bizovca poznato je gotovo sve. Postoje dokumenti, fotografije i snimke tog zločinačkog čina. No za ovaj težak ratni zločin nitko nije odgovarao.

Pravda nije zadovoljena , a možda nikada neće ni biti…

Bio je to veliki zločin nad hrvatskim civilima, jedan od mnogih o kome hrvatska javnost gotovo ništa ne zna i za koji nikada nitko nije osuđen.

Novska 1991