Zašto aktualna politika u suradnji s nekim medijima želi sabotirati doček Vatrenih i čije oni želje poštuju ako ne Dalića i igrača?

Zašto mediji o tome šute? Ne treba previše pogađati, neki provladini bilteni i nisu mediji u pravom smislu te riječi, osjete to, a da toga nisu ni svjesni, hrvatski građani na svom džepu

Za nekoliko sati hrvatski reprezentativci, Vatreni heroji ovjenčani srebrom zlatnog sjaja, sletjet će u Zagreb, u zagrebačku Zračnu luku ”Franjo Tuđman.”

Cijelo jutro svi mediji u Hrvatskoj, ali i kako ti isti mediji ističu i mediji u ”regiji”, prate sve što se događa oko spektakularnog dočeka Vatrenih. Ili gotovo sve, naime, politika, u kolaboraciji s dijelom medija, zapravo ignorira želje samih igrača te hrvatskog izbornika Zlatka Dalića. Kakvog to sve ima smisla?

Naime, izbornik Zlatko Dalić i igrači pozvali su između ostaloga i Marka Perkovića Thompsona, izrazili su želju da im pjeva na dočeku, međutim, organizator se tome žestoko opire. Zašto?

Pravo je pitanje za politiku, provladine medije, ali i za one koji u ime te politike organiziraju ovaj doček naših heroja, koji istovremeno žele sabotirati. Ako ne pripremaju doček Vatrenima, s obzirom kako ne poštuju njihove želje, a sve je navodno njima posvećeno, kome oni doček pripremaju?  I zašto na ovaj veličanstveni dan hrvatskog sporta, hrvatske države, obmanjuju narod?

“Zar je toliko teško ispuniti jedinu – doslovno JEDINU želju naših reprezentativaca?
Nije li konačno vrijeme da ovakva anacionalna bagra prestane zlostavljati hrvatski narod?”, pita se Krešimir Miletić.

Zašto mediji o tome šute? Ne treba previše pogađati, neki provladini bilteni i nisu mediji u pravom smislu te riječi, osjete to, a da toga nisu ni svjesni, hrvatski građani na svom džepu kad god se prazni državni proračun kako bi se financirale brojne udruge, kako bi se ”olakšalo” poslovanje nekim medijskim kućama ili kako bi se medijskim tajkunima i njihovim propalim carstvima osigurao opstanak opraštanjem poreza,donosi narod.hr.

A.K.

Comments are closed.