Tužan kraj čudesne ere: Boltu pukao mišić, završio u suzama! (FOTO)

Nakon tek dvadesetak metara Bolt je zastao, a najvjerojatnije je razlog ozljeda zadnje lože. Bolt je tako na svom posljednjem natjecanju osvojio samo broncu na 100 metara...

Boltova velika karijera tako je završila na najgori način. Nakon samo 20-ak metara Bolt je zastao, a najvjerojatnije je razlog ozljeda zadnje lože. Nevjerojatnu karijeru završio je u suzama…

Ništa od medalje za Usaina Bolta u oproštajnoj utrci. Na štafeti 4×100 metara završio je ozlijeđen i u suzama i to poslije samo dvadesetak metara utrke. Cijela sportska javnost čekala je sa zanimanjem ovu utrku, a onda se dogodila katastrofa.

Usain Bolt završio je ozlijeđen i u suzama

Jamajčanin se ozlijedio te nije stigao do cilja. Svi su ostali u šoku…

Boltova velika karijera tako je završila na najgori način. Jamajčanski sprinter je tijekom karijere osvojio 22 velike medalje, 14 na svjetskim prvenstvima (11 zlata, dva srebra, jednu broncu) i osam olimpijskih (sva zlata). U subotu je ujutro nastupio čak i u kvalifikacijama štafetne utrke kako bi si dao priliku za 15. medalju sa svjetskih prvenstava, ali njegovo tijelo nije izdržalo.

Pao nakon dvadesetak metara

Tužan krah karijere/ FOTO /DYLAN MARTINEZ

Nakon tek dvadesetak metara Bolt je zastao, a najvjerojatnije je razlog ozljeda zadnje lože. Bolt je tako na svom posljednjem natjecanju osvojio samo broncu na 100 metara.